Woningen op Forteneiland West

Op Forteneiland West komen in totaal 95 woningen. Het wordt een mooie mix van verschillende woningtypes. Op die manier is dit straks echt een wijk voor iedereen. Zo komen er Tiny Houses, ruime eengezinswoningen in verschillende uitvoeringen, mooie tweekappers én levensloopgeschikte woningen.

Tiny House

Ben je alleen of met z’n tweeën? Dan is een Tiny House echt iets voor jou. Deze Tiny Houses zijn 3,90 meter breed en komen op 3 plekken in de wijk terug. Je komt binnen in de keuken, vervolgens bereik je via de hal de woonkamer.

Wil je nét dat beetje extra ruimte? Dan kun je deze woning uitbreiden met bijvoorbeeld een schuifpui en een uitbouw van 1.20 meter.

Op de eerste verdieping vind je de badkamer en twee slaapkamers. Op de zolder heb je genoeg ruimte voor opslag en bijvoorbeeld een mooie werk- of gameplek. In de basis telt deze woning ongeveer 82 m²..

De vanaf-prijs van dit type is € 255.000,- vrij op naam.

Bekijk de plattegronden »

Rijwoning in verschillende breedtematen

Op Forteneiland West komen mooie rijwoningen in verschillende breedtematen. Je kunt kiezen tussen een woningbreedte van 5,40 meter, 5,70 meter en 6 meter.

Dit is gewoon een hele fijne gezinswoning. Je hebt een ruime woon- en eetkamer. De grote glazen pui aan de achterzijde zorgt voor veel licht in de woonkamer.

Op de eerste verdieping vind je standaard 3 slaapkamers en een badkamer. Ook de tweede verdieping is lekker ruim. Hier kun je nog alle kanten mee op.

De woningen hebben een woonoppervlak van circa 118-132 m². De rijwoning is er als tussen- én als hoekwoning.

De vanaf-prijzen van deze woningen liggen tussen de € 325.000,- vrij op naam (voor de 5.40 meter brede tussenwoning), € 360.000,- vrij op naam (voor de tussenwoning van 6 meter breed) en € 375.000 ,- vrij op naam voor de hoekwoning van 5.70 meter breed.

Bekijk de plattegronden »

Rijwoning Poortwachter

Net als op Forteneiland Oost komen ook hier de extra hoge Poortwachters bij de entree van de wijk.

Deze woningen lijken op de rijwoning zoals hierboven beschreven, met als verschil dat de kap van de woning is opgehoogd. Dat geeft niet alleen een statige uitstraling, maar ook een extra ruimtelijk effect.

Een bijzondere variant is de Torenwoning. Deze heeft een ruime tweede verdieping met een speelse indeling. Welk kind zou hier nou niet willen slapen?

De vanaf-prijs van dit type is € 360.000,- vrij op naam.

Bekijk de plattegronden »

Drielaagse woning

En heb je een groot gezin, of zoek je gewoon meer ruimte dan is deze drielaagse woning echt iets voor jou!

Doordat je drie volledige woonlagen hebt, woon je hier – in de basis – op zo’n 155 m². En, heb je standaard zes slaapkamers! Uiteraard heeft deze woning ook een lekker ruime woon- en eetkamer. Op de eerste verdieping vind je standaard 3 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is ingericht met nog eens 2 slaapkamers en een aparte ruimte voor je wasmachine en droger. Deze woningen komen op 2 plekken in de wijk terug.

De vanaf-prijs van dit type is € 390.000,- vrij op naam.

Bekijk de plattegronden »

Twee-onder-een-kapwoningen

Op Forteneiland West is ook plek voor een aantal riante twee-onder-een-kapwoningen.

Deze tweekapper heeft een klassieke U-vormige indeling op de begane gronde en is ruim opgezet. Je komt binnen via de entree aan de zijkant van de woning. De hal biedt ruimte aan de technische installatie, een garderobe en een toilet. Aan de achterzijde van de woning is ruimte voor een gezellige leefkeuken. En aan de voorkant van woning is plek voor een ruime zithoek. Op de eerste verdieping vind je standaard 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime zolderverdieping biedt verschillende indelingsmogelijkheden.

De tweekappers liggen op schitterende plekken. Namelijk aan het water aan de noordkant, en aan de zuidrand tegen het park aan. De auto, die kun je kwijt op eigen terrein. Dit woningtype is 6.30 meter breed en heeft in de basis een woonoppervlak van circa 160 m².

De vanaf-prijs van deze woningen is € 545.000,- vrij op naam.

Bekijk de plattegronden »

Levensloopgeschikte woning

Een primeur in deze wijk is de levensloopgeschikte woning! Gelegen langs een sfeervol groen hofje komen straks 16 levensloopgeschikte woningen, verdeeld over 4 rijtjes. Deze knusse woning is met 6.30 meter extra breed en heeft een slaap- en badkamer op de begane grond. De levensloopgeschikte woningen zijn er vanaf 102 m².

Aan de voorzijde van de woning is ruimte voor een gezellige zithoek die uitkijkt over het groene hofje. De keuken bevindt zich in het midden. En aan de achterzijde kijk je vanaf de eethoek mooi de tuin in. Op de eerste verdieping is plek voor een werk- of logeerkamer. Ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger vind je hier.

Wat dit hofje extra karakter geeft is dat een aantal van deze woningen is uitgevoerd met een puntgevel. Ook worden een paar woningen standaard uitgevoerd met een dakkapel aan de voorkant.

Dit type is er vanaf € 335.000,- vrij op naam.

Bekijk de plattegronden »

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events ✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning
Ik heb interesse in: *
Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.