Forteneiland Oost Volume II

De 12 inspirerende twee-onder-één-kapwoningen zijn gelegen op de mooiste plekjes in Forteneiland-Oost. Het comfort van grote en brede kavels. Speelse plattegronden en de inspiratie van een interieurarchitect. En, helemaal naar eigen wens te maken. Dit is Forteneiland Oost Volume II.

Start verkoop 10 oktober

De verkoop start donderdag 10 oktober. Team Forteneiland staat tussen 18.30 en 19.30 uur voor je klaar in het Atelier Parijsch, Prijsseweg 14 A3 in Culemborg. Tijdens de start verkoop kan je de brochure, prijslijst en andere verkoopdocumentatie ophalen. Ook vertellen we je graag meer over het project en de woningen.

Kom je ook? Aanmelden is niet nodig. De start verkoop vindt plaats tijdens de Parijsch Experience. Een leuk evenement over wonen in Parijsch!

Let op: Vanwege wegwerkzaamheden is het Atelier Parijsch bereikbaar met de auto en de fiets via alternatieve routes. Kijk hier voor de details.

De mooiste plekjes

De 12 twee-onder-één-kapwoningen liggen op verschillende plekken in Forteneiland Oost. Elk kavel heeft zijn eigen bijzonderheid. Of ze liggen met de achtertuin prachtig aan het water of aan een rustig, autoluw hofje of aan de weelderige, groene landschapszone en/of met een ideale zonligging (zuid of west).

De kavels zijn stuk voor stuk groot en breed. Gemiddeld 325 m2 met uitschieters tot boven de 400 m2. De breedste kavel is maar liefst 16 meter breed. Dit alles zorgt voor afstand tot je buren, maar ook dat je huis mooi zichtbaar is.

Bekijk de woningtypes 

Inspirerende plattegronden

In Forteneiland Oost Volume II geen dertien in een dozijn producten. In tegendeel, de plattegronden roepen inspiratie, creativiteit en enthousiasme op. De woningen zijn in de basis breed, wat een ruimtelijk gevoel geeft. Door de garage gedeeltelijk bij de woning te betrekken ontstaan speelse plattegronden. Bijvoorbeeld voor een grote leefkeuken, of een extra grote woonkamer. Of misschien toch een speelkamer voor de kinderen en wat denk je van een eigen werkkamer? Het kan allemaal.

Om in je huis je eigen gevoel en sfeer te creëren, werken we samen met interieurarchitecte Yvonne Hagen van Ywish. In een één op één sessie ga je samen met haar op zoek naar hoe jij wilt wonen.

Denk anders, denk groot

In deze fase van Forteneiland woon je heel riant en misschien nog belangrijker, er zijn 1001 mogelijkheden om het huis van jouw keuze aan te passen naar jouw woonwensen. Hoe creëer je nou die ultiem fijne plek waar alles klopt? En waar je begin je om tot dat lekkere sfeertje in huis te komen?
Om je daarbij te helpen krijg je als koper van een woning in Volume II een gesprek met interieurarchitect Yvonne Hagen cadeau!

Lees meer… 

 

Jouw droomwoning

Om jouw woning helemaal naar wens te maken hebben we talloze opties uitgewerkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aanbouw aan de achterzijde, een erker aan de voorkant en het verplaatsen van de keuken. Ga voor een extra grote badkamer, een riante walk-in closet of een masterbedroom met badkamer en suite op de zolderverdieping. Ben je op zoek naar een woning met luxe slaapvertrek met badkamer op de begane grond? Ook dat is mogelijk in Forteneiland Oost Volume II.

Alles is bespreekbaar. Onder begeleiding van jarenlange ervaring, deskundigheid en vakmanschap van Heijmans gaan we op zoek naar jouw droomwoning!

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Forteneiland Oost

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.