Tiny Houses in Forteneiland

Tiny House Tamboer is een woning die voldoende ruimte biedt voor de start van je wooncarrière, zeker voor een prijs van € 170.000,- (excl. eventuele opties). Binnen de Gemeente Culemborg bestaat een serieuze behoefte aan starterswoningen, daarom begeleidt en beoordeelt de Gemeente Culemborg de toewijzing van deze 14 starterswoningen.

Ideaal voor starters

Tiny House Tamboer is dé ideale starterswoning. Je krijgt hier een compleet huis voor een kleine prijs. De starterswoning past perfect bij de sfeervolle en stoere architectuur van Forteneiland en heeft dezelfde kwaliteiten als z’n grotere broers. Vanuit de diepe achtertuinen kijk je schitterend uit over het water of het groene park. Zo is het buitenleven ook bij de Tiny Houses altijd dichtbij. De stoere maar functionele opzet van Forteneiland wordt in de indeling van de woning doorgezet. Zo is de keuken woningbreed. De perfecte plek voor een gezellige avond met vrienden!

Spelregels

De Gemeente Culemborg en Heijmans hebben Tiny Houses voor een speciale doelgroep gecreëerd. De Gemeente heeft hierbij spelregels opgesteld op basis waarvan de woningen worden toegewezen. Niemand is uitgesloten van bij inschrijving. Maar geïnteresseerden die het beste binnen het gestelde ‘doelgroep profiel’ passen krijgen voorrang. 

Downloads

Bekijk het woningaanbod voor de ligging van de bouwnummers. Bouwnummers 6 t/m 12 en 32 t/m 38 behoren tot de Tiny Houses. Hieronder kan je de verkoopdocumentatie downloaden.

Spelregels
Prijslijst
Folder warmtepomp

Verkoop gestart!

Interesse in een starterswoning? Je kunt je dan digitaal inschrijven via deze website. Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 20 maart. 

In het inschrijfformulier vragen we je om bewijslast aan te leveren zodat wij kunnen controleren of je aan bepaalde eisen voldoet. Zorg er dus voor dat je deze op tijd aanvraagt. 

Het gaat om de volgende documenten:

  • Werkgeversverklaring van jezelf indien je in Culemborg werkzaam bent.
  • Werkgeversverklaring van je partner indien hij/zij in Culemborg werkzaam is.
  • Bewijs van het huurcontract indien je momenteel sociaal huurt.
  • Kopie van je ID-kaart en/of paspoort of een bewijs van inschrijving dat je in Culemborg woonachtig bent. (Zie ook: Uittreksel Basisregistratie Personen)

Inschrijven Tiny Houses

Tiny Houses starterswoningen culemborg forteneiland oost begane grond
Tiny Houses starterswoningen culemborg forteneiland oost 1e verdieping
Tiny Houses starterswoningen culemborg forteneiland oost 2e verdieping

De indeling

De woning is praktisch ingedeeld. Via de voordeur stap je direct de leefkeuken binnen. De woonkamer aan de achterzijde biedt genoeg ruimte voor een gezellige zithoek. Wil je meer ruimte? Dan kun je optioneel kiezen voor een uitbouw van 1.20 m. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers en een compacte badkamer.
De zolderverdieping is opgedeeld in twee ruimtes. Daarvan hebben we er één voorzien van aansluitingen voor je wasmachine en droger. De andere ruimte is perfect in te richten als werkplek of bijvoorbeeld een gameroom.

Facts

• Knusse woning met 75 m² woonoppervlakte
• Beukmaat (breedte van de woning) 3.60 m.
• Achter de voordeur van deze woning zit direct de gezellige leefkeuken met groot, verdiepingshoog raam.
• Op de eerste verdieping vind je 2 woning-brede slaapkamers en een badkamer.
• De badkamer richten we standaard voor je in met een inloopdouche en wastafel.
• De 2e verdieping is vrij indeelbaar en heeft een berging met aansluitpunten voor je wasmachine en droger.

Optiemogelijkheden

Optioneel kun je kiezen voor een uitbouw van 1.20 meter met een glazen pui. Op de 2e verdieping kan je kiezen voor een dakraam voor extra licht.