Start verkoop Forteneiland West fase 2

Op Forteneiland West voelt iedereen zich thuis. Of je nu starter bent, juist een grotere woning zoekt of gelijkvloers wilt wonen. De diversiteit in woningtypes maakt van deze wijk een plek voor jong en oud. In deze tweede fase brengen we een tiental riante tweekappers en 19 mooie rijwoningen op de markt. En het fijne is: hier woon je altijd aan het water of het groen!

Over de woningen

In deze tweede fase komen 19 rijwoningen en tien tweekappers. De woningen komen je wellicht wel bekend voor, want deze zag je ook in fase 1.

Type Ronduit: deze rijwoningen zijn circa 118 tot 125 m² groot en zijn van € 355.000,- tot € 407.000,- vrij op naam exclusief energiesysteem.

Bekijk type Ronduit »

Type Lunet: deze tweekappers zijn gelegen aan het water of het park. Je woont hier op circa 164 tot 178 m². Deze woningen zijn vanaf € 571.000,- tot € 625.000 vrij op naam exclusief energiesysteem.

Bekijk type Lunet »

Bekijk het woningaanbod

Forteneiland bestaat uit twee delen: een oostelijk deel en een westelijk deel. Het oostelijke deel is inmiddels bijna klaar én bewoond. De eerste fase van Forteneiland West is bijna uitverkocht. Uiteraard sluit Forteneiland West qua sfeer en architectuur mooi aan bij het oostelijke deel. Stoere, en robuuste architectuur met een knipoog naar de oude forten van de Hollandse Waterlinie. Toch krijgt Forteneiland West echt zijn eigen, herkenbare sfeer door weer nét even anders te zijn. Naast architectuur hebben ook water en groen hier weer een hoofdrol.

Op de kavelkaart kan je goed de ligging van de woningen bekijken. Zo zijn sommige woningen gelegen aan het water of aan de groene parkzone.

Bekijk het woningaanbod »

Download de verkoopdocumentatie

Meer weten over Forteneiland West fase 2? Bekijk dan de online brochure en download de verkoopdocumentatie. Je kunt de brochue ook ophalen bij de makelaar. Bel van tevoren wel even met de makelaar waar je de brochure wilt ophalen i.v.m. de Corona maatregelen.

Ga naar de downloads »

Schrijf je in op een woning

Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 28 maart. Je kunt je inschrijven via de website. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op de toewijzing. Wel krijgen alle personen die zich hebben ingeschreven voor fase 1 tijdens de inschrijfperiode t/m 15 november 2020 voorrang. Heb jij je niet ingeschreven voor fase 1? Ook dan maak je natuurlijk kans!

Inschrijven woning »

Een nieuwbouwwoning kopen, hoe werkt dat eigenlijk?

Een huis kopen doe je niet iedere dag. Het zoeken en vinden van een geschikte woning is leuk maar ook spannend, maar er komt ook veel bij kijken. Het is waarschijnlijk de grootste investering van je leven. We begrijpen goed dat een woning kopen niet zomaar iets is, dus we willen je goed informeren. Middels 12 stappen leggen we je graag uit hoe het kopen van een nieuwbouwwoning werkt.

Lees meer »

Bekijk de video fase 1 terug

Wil je de sfeer proeven van Forteneiland? Voor de start verkoop van fase 1 hebben we een video gemaakt waarin commercieel manager Maartje Voulon en ontwikkelaar Gijsbert Diepeveen van Heijmans Vastgoed je meer vertellen over wonen op Forteneiland West.

Natuurlijk Buiten Leven

In Parijsch vinden we buitenleven belangrijk. Water en natuur hebben daarom ook op Forteneiland West de hoofdrol. We voegen niet alleen fijne huizen toe aan de wijk, maar versterken ook de ecologie. In deze video vertellen we hoe we dat doen.

Wil je meer weten over de woningen van fase 2? Dan kun je bij de makelaars terecht:

Brecheisen 
Maliebaan 2, 3581 CM Utrecht
nieuwbouw@brecheisen.nl
t. 030-20 036 00

Weeda en Jellema
Zuiderwal 42, 4101 EK Culemborg
info@w-j.nl
t. 0345 – 516 666

Van Kessel Kroezen
Varkensmarkt 3, 4101 CK Culemborg
info@vankesselkroezen.nl
t. 0345 – 522 522