Woningaanbod

Forteneiland bestaat uit twee delen: een oostelijk deel en een westelijk deel. Het oostelijke deel is inmiddels bijna klaar én bewoond. Nu is het de beurt aan de eerste fase van Forteneiland West. Op Forteneiland West komen in totaal 95 woningen. Het wordt een mooie mix van verschillende woningtypes. Op die manier is dit straks echt een wijk voor iedereen. Klik hieronder op de kaart van Forteneiland West of Forteneiland Oost.

Forteneiland West

61 woningen nieuw in verkoop

In Forteneiland West is gestart met de verkoop van de fase 1 met 61 woningen. In deze eerste fase vind je alle woningtypen, namelijk Tiny Houses, diverse rijwoningen, drielaagse woningen, tweekappers en levensloopgeschikte woningen.

Bekijk de situatiekaart van West »

Forteneiland Oost

3 laatste luxe tweekappers te koop

Forteneiland Oost wordt grotendeels al bewoond. Hier staan de laatste 3 royale tweekappers te koop vanaf € 604.312,- tot € 631.524,- vrij op naam. Deze woningen hebben 190-197 m² woonoppervlakte. De bouw is gestart.

Bekijk de situatiekaart van Oost »

Interesse in een woning?

Volg de volgende stappen

Stap 1 – Download de verkoopdocumentatie

Bekijk de informatie op de website en de downloads, zoals de prijslijst en de brochure op de downloadpagina.

Downloads »

Stap 2 – Kies jouw favoriete bouwnummer(s)

Bekijk de interactieve kavelkaart hierboven en bepaal op welke bouwnummers je wilt inschrijven.

Stap 3 – Inschrijven woning

Heb je jouw favoriete woning gevonden? Schrijf je dan in op de woning(en) van jouw voorkeur via het online inschrijfformulier.

Inschrijven »