Verkoop Forteneiland West gestart!

Bekijk de video waarin commercieel manager Maartje Voulon en ontwikkelaar Gijsbert Diepeveen van Heijmans je meenemen naar Forteneiland West. In de video lichten ze de verschillende woningtypen toe. En uiteraard vertellen ze je hoe je je kunt inschrijven op jouw favoriete woning!

Bekijk alle verkoopinformatie online

Je kunt de brochure vanaf morgen, zaterdag 31 oktober – tussen 10.00 en 14.00 uur –  afhalen bij één van onze makelaars! In verband met de maatregelen omtrent corona vragen we je wel om vooraf even te bellen om aan te geven hoe laat je langskomt. Zo houden we het veilig. Kan je niet wachten? Dan kun je onder andere de brochure, de (optie)prijslijst, gevelposter en de verkooptekeningen op de website vinden.

Heb je interesse in een woning?

Ben je enthousiast over Forteneiland West en wil je je inschrijven op jouw favoriete woning? Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 15 november. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op de toewijzing. Je hebt dus voldoende tijd om alle informatie door te nemen en te bepalen welke woning jouw favoriet is.

Inschrijven woning »