Start verkoop fase 2 op 18 maart!

Op donderdag 18 maart 16.00 uur start de verkoop van de tweede fase van Forteneiland West. Vanaf dan kan je alle informatie over de woningen op de website vinden. Ook kan je alle verkoopdocumentatie downloaden, zoals de prijslijst, de optielijst en de brochure. Inschrijven is vanaf dan mogelijk tot en met zondag 28 maart. Het inschrijven gaat online via de website. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op de toewijzing. Wel krijgen alle personen die zich hebben ingeschreven voor fase 1 voorrang. Meer informatie hierover volgt bij de start verkoop. Wil jij een e-mail alert ontvangen als de verkoop start? Meld je dan aan voor de online start verkoop via onderstaande link.

Dit is wonen op Forteneiland West

Op Forteneiland West voelt iedereen zich thuis. Of je nu starter bent, juist een grotere woning zoekt of gelijkvloers wilt wonen. De diversiteit in woningtypes maakt van deze wijk een plek voor jong en oud.

In deze tweede fase brengen we een tiental riante tweekappers en 19 leuke rijwoningen op de markt. En het fijne is: hier woon je altijd aan het water of het groen!

Rijwoning Type Ronduit

Type Ronduit is er in twee varianten: een hoekwoning en een tussenwoning. Het verschil, los van de ligging, zit hem in de breedte van de woning. De tussenwoning is 5.4 meter breed en telt standaard ca. 118 m² aan woonoppervlak. De hoekwoning is met 5.7 meter nog een slagje ruimer. Deze woningen zijn standaard circa 125 m² groot.

Ook het metselwerk in de gevel is afwisselend. Dat geeft een speels en levendig beeld. Zo heeft ieder straatje op Forteneiland echt zijn eigen uitstraling. Qua indeling en qua mogelijkheden zijn de woningen exact hetzelfde. En natuurlijk kun je jouw woning nog helemaal op smaak maken.

Deze rijwoningen zijn er vanaf circa € 355.000,- vrij op naam.

 

Tweekapper Type Lunet

Deze tweekappers liggen op schitterende plekken. Namelijk aan het water aan de noordkant, en aan de zuidrand tegen het park aan. Dit woningtype is met 6.30 meter extra breed en dat maakt hem veelzijdig.

Je woont hier op circa 164 tot 178 m². Uiteraard heb je tal van mogelijkheden om de woning helemaal naar wens te maken. Met de Lunet kun je alle kanten op. En met zijn ligging
aan het water of het groen, zijn dit de pareltjes van het eiland!

Deze tweekappers zijn er vanaf circa € 575.000,- vrij op naam.

 
Aanmelden start verkoop Forteneiland West Fase 2
Meld je hieronder aan en we sturen je een e-mail als de verkoop is gestart.

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.