10 oktober start verkoop Volume II

Op 10 oktober start de verkoop van Volume II. 12 riante tweekappers gelegen op de mooiste plekjes van Forteneiland Oost. Dichtbij of aan het water zijn dit unieke plekjes om te wonen. Hier woon je heel riant en misschien nog belangrijker, er zijn 1001 mogelijkheden om het huis van jouw keuze aan te passen naar jouw woonwensen. Interieurarchitecte Yvonne Hagen helpt je met het maken van een ontwerp.

De woningen hebben een oppervlakte van circa 165m2 tot 180m2 en hebben ruime kavels van ongeveer 300 m2. Of je nou op zoek bent naar een woning vol karakter of vooral veel ruimte, op Forteneiland zit je goed! De woningen zijn er vanaf circa €520.000,- vrij op naam.

Slim én duurzaam

Tijdens de Parijsch Experience kan je ook het SlimWonen Huisbesturingssysteem uitproberen en is BAM Energy Systems aanwezig om je alles te vertellen over het duurzame energiesysteem waarmee iedere woning is uitgerust.

Kom je ook?

Je bent donderdag 10 oktober van harte welkom tussen 18.30 en 19.30 uur in het Atelier Parijsch aan de Prijsseweg 14-A3 in Culemborg.
Let op: Er zijn wegwerkzaamheden aan de Prijsseweg. Bekijk de omleidingsroutes