Hoe slim woon jij?

Alle huizen op Forteneiland worden opgeleverd met een basisinstallatie van SlimWonen met Busch-free@home©, hét slimme huisbesturingsysteem van Heijmans. SlimWonen maakt van je smartphone of tablet een afstandsbediening voor je huis. Zo bedien je bijvoorbeeld verlichting en jaloezieën gemakkelijk op afstand. Daarnaast kun je met dit systeem je energieverbruik eenvoudig monitoren. SlimWonen vergroot je woongenot door je meer comfort, gemak, sfeer, energiebesparing én veiligheid te bieden.

Dit is de basisinstallatie

Bedien al je plafondlichtpunten in de woning en één wandcontactdoos in de woonkamer gemakkelijk op afstand. En maak het jezelf nog makkelijker: Met de ‘alles uit’ functie schakel
je met één druk op de knop alle op het systeem aangesloten lichtpunten en wandcontactdoos in je huis tegelijkertijd uit. Dat is handig wanneer je je huis verlaat en ook nog eens bijzonder energiezuinig. Door de koppeling met rookmelders gaan alle lampen aan zodra er rook wordt gedetecteerd. Zo hebben jij en je gezin altijd een verlichte vluchtweg.

Verder is het mogelijk een aanwezigheidssimulatie in te stellen. Handig wanneer jullie met vakantie zijn. Het systeem is daarnaast eenvoudig te koppelen aan bijvoorbeeld keukenapparatuur van Miele en Bosch. Maar ook met Philips Hue-lampen en een Sonos Home Sound System. Daarnaast kun je zelf scenario’s instellen. Met één druk op de knop regel je bijvoorbeeld de verlichting voor een sfeervol etentje of een knusse filmavond op de bank.

Hier kun je optioneel voor kiezen

De basisinstallatie kun je uitbreiden met diverse opties. Wat dacht je ervan om de verlichting te voorzien van bewegingssensoren en/of dimmers? Daarnaast is het mogelijk om zonwering en/of gordijnen op afstand aan te sturen. Onze kopersbegeleider vertelt je graag meer over de vele mogelijkheden!