ONLINE PARIJSCH EXPERIENCE

Het hing al een tijdje in de lucht: Forteneiland West komt eraan. Achter de schermen wordt hier al tijden hard aan gewerkt. En daarom is het nu de hoogste tijd een tipje van de sluier op te lichten!

Wat is de planopzet van Forteneiland West? Hoeveel en wat voor type woningen komen er? Wat is de architectuurstijl en hoe zien straatjes er uit? Komt er groen in de wijk? En, niet onbelangrijk, wat gaan de woningen kosten en wanneer start de verkoop?
Op deze (én andere) vragen krijg je antwoord tijdens de Online Parijsch Experience!
 
Bouw laatste fase Forteneiland Oost start binnenkort
Daarnaast starten we in augustus met de bouw van Volume II: de luxe tweekappers op Forteneiland Oost. Er zijn er nog 4 beschikbaar. Wil je meer weten over deze riante woningen en hoe ze tot stand gekomen zijn? Ontwikkelaar Stijn en interieurarchitect Yvonne vertellen je graag meer over deze bijzondere woningen tijdens de Online Parijsch Experience!
 
Online Parijsch Experience: woensdag 15 juli om 19.00 uur
Ieder jaar een Parijsch Experience organiseren is voor ons een feestje. Onder het genot van verse koffie en andere lekkernijen hebben we jullie de afgelopen jaren bijgepraat over huidige én nieuwe plannen. Dit jaar doen we dat anders. We gaan namelijk geheel online.
Kijk op woensdag 15 juli vanaf 19.00 uur naar de Online Parijsch Experience. Vanuit je eigen woonkamer, of bijvoorbeeld vanaf de camping, kijk je mee en vertellen we je alles over de ontwikkelingen in Parijsch. Dat kan gemakkelijk vanaf je laptop, tablet of telefoon.
Meld je aan, dan ontvang je van ons een uitnodiging!

Meer over de Parijsch experience »