Kies de deur die bij je past

Naar eigen smaak inrichten met binnendeuren van Svedex

Binnendeuren zijn, misschien ongemerkt, heel bepalend voor de sfeer in huis. Het ontwerp en de uitstraling, maar ook het materiaal en zelfs het geluid dat de deur maakt als je hem sluit, kan van invloed zijn. Daarom is voor de woningen op Forteneiland West gekozen voor hoogwaardige deurpaketten van Svedex. Met de uitgebreide collectie van Svedex vind je ook de binnendeur die past binnen jullie interieur.

Kies een deur die bij je past

Om je ook hierin keuzevrijheid te geven bieden we verschillende pakketten aan met kwalitatieve lijndeuren tegen aantrekkelijke prijzen. Ga je voor Casual, Black on White of Nova? Je kunt binnen elk pakket kiezen uit drie modellen deuren. Naast de drie modellen lijndeuren is het binnen elk pakket mogelijk een glasdeur in de woonkamer te nemen. Je kunt hierbij nog kiezen uit helder of satijnglas.

Deurkruk

Deurkrukken zetten de puntjes op de i als het om styling van je binnendeuren gaat. Dus als je eenmaal de keuze voor het type deur hebt gemaakt, maak je het geheel af door de mooiste deurkruk te kiezen.