Geef dit huis een eigen touch

Heijmans WensWonen

De plek waar je thuiskomt richt je zo in dat je je op je gemak voelt. Dat begint al met het bepalen van de plattegrond van je nieuwe huis. Wat je leefsituatie is, is het vertrekpunt. Ben je met z’n tweeën, staat er gezinsuitbreiding op de agenda of zijn de kinderen juist op het punt dat ze het ouderlijk huis verlaten? Heb je ruimte nodig voor je tuinspullen, mountainbikes of je uitgebreide boekencollectie? Het zijn allemaal factoren die bepalen hoe je ideale huis eruitziet. Heijmans heeft hiervoor het WoonConcept ontwikkeld met Heijmans WensWonen©. Een proces dat bedacht is zodat we hoogwaardige en complete eengezinswoningen binnen een mum van tijd kunnen bouwen. Woningen die jij zelf nog kunt aanpassen.

Optielijst

Om je woning naar wens te maken hebben we een pakket met opties samengesteld. Denk aan een uitbouw, dubbele openslaande tuindeuren of een schuifpui. Maar ook het samenvoegen van slaapkamers of bijvoorbeeld het vergroten van de badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Pre-fab onderdelen

De woningen zijn tot in de puntjes geoptimaliseerd. Bij Heijmans Wenswonen zie je dat terug in een compleet en duurzaam huis van een hoge kwaliteit. En door de ‘pre-fab’ onderdelen hebben de woningen een hele korte bouwtijd. Wanden, gevels en vloerdelen worden in de fabriek gemaakt en kant-en-klaar op de bouwplaats afgeleverd. Dit heeft veel voordelen, maar het houdt ook in dat we minder flexibel zijn dan bij traditionele bouw het geval is. Alle opties die we aanbieden vind je terug op de optielijsten. Anders gezegd: opties die niet vermeld worden in de lijst zijn ook niet mogelijk. Daarnaast is het belangrijk de keuze voor diverse opties snel te maken. Ook dit heeft te maken met de pre-fab onderdelen. Uitsparingen voor leidingwerk worden bijvoorbeeld in de fabriek al meegenomen. De makelaar en de kopersbegeleider kunnen je goed adviseren bij het maken van die keuzes