Eindelijk die droomkeuken

De woningen van Forteneiland West worden opgeleverd zonder keuken. Je kunt deze dus helemaal naar eigen smaak inrichten. Bezoek de uitgebreide showroom van Eigenhuis Keukens en bekijk de project-aanbieding die ze speciaal voor Forteneiland hebben samengesteld.

Vind je droomkeuken bij Eigenhuis Keukens

Hoeveel tijd breng jij door in de keuken? Om te koken, kletsen, hangen tijdens een feestje of om de kinderen te helpen met hun huiswerk? De keuken is tegenwoordig het levendige hart van het huis. Om deze ruimte zo passend mogelijk in te richten is Eigenhuis Keukens geselecteerd als keukenleverancier. Met veel ervaring kunnen ze uitstekend adviseren, inspireren en ontzorgen. De keukenadviseurs nemen uitgebreid de tijd om je wensen te vertalen naar een persoonlijk keukenontwerp.

Voor elk wat wils

Geen mens is gelijk, geen smaak exact hetzelfde. Eigenhuis Keukens biedt je alle vrijheid om je eigen droomkeuken samen te stellen. Je hebt de keuze uit de meest uiteenlopende keukenmerken, ontelbare mogelijkheden in apparatuur en werkbladen. Passend bij ieder budget.

Handig die kennis

Eigenhuis Keukens is volledig op de hoogte van de (technische) mogelijkheden in het huis dat je gekocht hebt. Ze weten dus wat er kan en wat niet. Denk hierbij aan eventueel aanwezige vloerverwarming, de juiste werking van de keukenventilatie en wijzigingen in het installatiewerk. Ook kunnen ze als geselecteerde keukenleverancier eerder inmeten en op tijd de keuken plaatsen. Dit coördineren ze ruim van tevoren met alle betrokken partijen. Bovendien is het verplaatsen van de aansluitingen, binnen de aangegeven keukenzone,
bij deze partij kosteloos. Kortom, een bezoek aan de Eigenhuis Keukens-showroom is zeker de moeite waard!

Het is aan jou!

Ga je liever naar een andere showroom? Ook dat kan! De keuze is volledig aan jou.