Deelauto's: goed voor het milieu én de portemonnee

Woon je op Forteneiland, dan ben je klaar voor de toekomst. Duurzaamheid en ecologie staan hier namelijk hoog in het vaandel. Niet zo gek dus dat in deze wijk ook deelmobiliteit een plek krijgt: een primeur in Parijsch! Via We Drive Solar heb je straks de beschikking over de nieuwste elektrische auto’s, waar je vanaf de oplevering van de woningen in mag rijden. Er staat o.a. een luxe Tesla Model 3 voor je klaar en praktische Renault ZOE’s, waarmee je zowel korte ritten in de buurt als lange ritten door heel Nederland en daar buiten kunt maken. Dus die tweede auto kan de deur uit!

Rij de eerste drie jaar gratis

Omdat we geloven in deelmobiliteit hebben we met We Drive Solar afgesproken dat alle bewoners van Forteneiland de eerste drie jaar gratis in de elektrische deelauto’s mogen rijden. Ieder huishouden kan per maand kosteloos één reservering maken van 5 uur (incl. 50 km).

Extra ritten zijn heel voordelig

Meer rijden mag natuurlijk ook. Per gereden kilometer betaal je slechts € 0,20 (inclusief energie) voor de Renault ZOE en € 0,26 voor de Tesla Model 3. Als je vaker gebruik wil maken van de auto’s, dan kun je al een abonnement afsluiten vanaf € 49,- per maand.

Eenvoudig met de app

Het rijden met de elektrische auto gaat gemakkelijk. Je maakt een reservering op de computer of via de app op je smartphone. Reserveren en openen van de auto’s gaat ook via de app. Tijdens infobijeenkomsten laten we zien hoe eenvoudig dit werkt.