Forteneiland Oost Volume II

12 inspirerende twee-onder-één-kapwoningen

Gelegen op de mooiste plekjes in Forteneiland-Oost.
Het comfort van grote en brede kavels. Speelse plattegronden en de inspiratie van een interieurarchitect. En, helemaal naar eigen wens te maken. Dit is Forteneiland Oost Volume II.

Sneakpreview Volume II

Kom op 10 juli naar de sneak preview en ontdek het unieke van deze 12 twee-onder-een-kapwoningen. Laat je inspireren door de speelse plattegronden en de vele keuzemogelijkheden.

Deze riante woningen hebben in de basis een woonoppervlakte van circa 165 tot 180 m2 en staan op grote kavels van gemiddeld circa 325 m2.

Woensdag 10 juli
18.30-19.30 uur
Atelier Parijsch (Prijsseweg 14-A3, Culemborg)

Inspirerende plattegronden

In Forteneiland Oost Volume II vind je geen dertien in een dozijn producten. In tegendeel, de plattegronden roepen inspiratie, creativiteit en enthousiasme op. De woningen zijn in de basis extra breed, wat een ruimtelijk gevoel geeft. Door de berging in de zijvleugel (gedeeltelijk) bij de woning te betrekken ontstaan speelse plattegronden. Zo creëer je een schitterende ruimte voor bijvoorbeeld een grote leefkeuken, een speelkamer voor de kinderen of een extra grote woonkamer. Hoe je ook wilt wonen, het kan allemaal!

 

Jouw droomwoning

Deze 12 tweekappers kun je helemaal naar eigen idee vormgeven. Om tot een ultiem resultaat te komen werken we met interieurarchitect Yvonne Hagen van Ywish. Samen met Yvonne breng je in kaart hoe je wil wonen. Ook maak je een interieurontwerp zodat vormen, kleuren en materialen perfect bij elkaar passen. Zo creëer je jouw droomhuis. Helemaal op maat gemaakt op basis van jouw woonwensen.

Eindeloos veel mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een aanbouw aan de achterzijde, een erker aan de voorkant, een grote leefkeuken aan de voor- of achterzijde, een extra grote badkamer, walk-in closet, een masterbedroom met badkamer en suite op de zolderverdieping en/of het toevoegen van een slaap- en badkamer op de begane grond. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden van de 12 twee-onder-één-kapwoningen in Forteneiland Oost volume II.

Alles is bespreekbaar. Onder begeleiding van jarenlange ervaring, deskundigheid en vakmanschap van Heijmans creëren we jouw droomwoning.

De mooiste plekjes

De 12 twee-onder-een-kapwoningen liggen op verschillende plekken in Forteneiland Oost. Elke kavel heeft iets bijzonders. Zo liggen met de achtertuin prachtig aan het water, aan een rustig, autoluw hofje of aan de weelderige, groene landschapszone.

De kavels zijn stuk voor stuk groot en breed. Gemiddeld zo’n 325 m2 met uitschieters tot boven de 380 m2. Hier woon je ruimtelijk, in alle opzichten.